PITCHA DIG TILL LÖNSAMMA NÄTVERK

På trettio sekunder kan din pitchning skapa vinnande affärer. Med olika pitchmetoder kan du väcka intresse och fånga andras engagemang. Du går från att övertala till att övertyga med lönsamma nätverk. Med framgångsrika pitch metoder kan du skapa nya möjligheter och bättre affärer, samt du bli en starkare ledare i alla sammanhang. 

Programmet består av två halvdagsutbildningar och består av följande moduler: 

  • grundläggande elevator pitchning
  • att skapa din personliga elevator pitch 
  • att pröva olika pitchmetoder för att vinna övertygelse mot investerare och beslutsfattare
  • att hitta och fånga affärsmöjligheter i nätverk
  • skillnaden mellan bra och dåliga affärsplaner
  • intervjuer och samtal med ledande entreprenörer och investerare 

Denna utbildning stärker dina nätverk och dina kunskaper om nätverkens möjligheter till lönsamma affärer, samt retorikträning med olika pitchmetoder. Du får stärka dina färdigheter inom grundläggande nätverkskompetens och personligt ledarskap. Mest givande av allt är att du får ett nytt och spännande nätverk med andra banbrytande ledare inom olika branscher. Tillsammans hittar och utformar ni nya utmaningar och målsättningar i ert företagande. 

Utbildningen avslutas med ett diplom i ledarskap, affärsutveckling och nätverkskompetens, samt diplomutdelningsfest med bubbelmingel. 

Pris: 5 000 sek ink moms för privatpersoner och 5 000 sek exkl moms för företag.

Programmet och diplomet ger dig meriter som en banbrytande ledare med framgångsrika elevatorpitchningar och lönsamma nätverk.

Varje deltagare kommer att placeras i grupper med personer från olika branscher för att maximera nätverksmöjligheter och erfarenhetsutbyte. 

Anmäl intresse

 

Våra utbildningar och möjligheter