Så blir du proffs på att nätverka

Nästa programtillfälle: 12 och 27 maj

Så blir du proffs på att nätverka

Ledarskap handlar om att påverka och att få människor med sig. Detta ledarskapsprogram ger dig teoretiska och praktiska verktyg i hur nätverk kan användas för att stärka ditt ledarskap. Att bli proffs på att nätverka ger dig fler affärer, ökat anseende och större förtroende, både för dig som person och ditt företag. Med denna utbildning tar du ditt ledarskapsvarumärke till nästa nivå med stärkt nätverkskompetens, samt du breddar  dina nätverkskontakter inom näringslivet. Du får diplom i ledarskap och nätverkskompetens. 

Programmet består av två halvdagsutbildningar och består av följande moduler:

  • Fördjupad nätverkskompetens, teori och praktiska övningar
  • Personligt varumärke i fysiska och digitala nätverk
  • Gapanalys, skillnaden mellan starka och svaga personliga varumärken och nätverk
  • Inspirationsföreläsningar med några av näringslivets främsta företagsledare om att bygga framgångsrika nätverk mot resultat

Du får stärka dina färdigheter inom fördjupad nätverkskompetens och personligt varumärke. Mest givande av allt är att du får ett nytt och spännande nätverk med andra banbrytande ledare inom olika branscher. Tillsammans hittar och utformar ni nya utmaningar och målsättningar i ert ledarskap i nätverk med varandra.

Pris: 5 000 sek ink moms för privatpersoner och 5 000 sek exkl moms för företag.

Programmet ger diplom i ledarskap och fördjupad nätverkskompetens.

Varje deltagare kommer att placeras i grupper med personer från olika branscher för att maximera nätverksmöjligheter och erfarenhetsutbyte.

Anmäl intresseBoka plats

Våra utbildningar och möjligheter