Nätverkens vägar till osynliga jobb

Populära befattningar och uppdrag tillsätts i stor utsträckning via nätverk och kontakter. Allt fler arbetsgivare väljer att gå via nätverk för att hitta talanger och ledare. Det ställer helt nya krav på nätverkskompetens och verktyg för att hitta dessa möjligheter. Denna utbildning synliggör hur nätverk fungerar och hur de kan användas för att få toppjobben. Utbildningen fokuserar även på digitala nätverk och hur sociala medier framgångsrikt kan användas för att göra dig mer attraktiv mot rekryterare och arbetsgivare. Här inspireras du och får möta några av landets främsta experter inom headhunting och nätverksproffs från näringslivet. 

Programmet består av två halvdagsutbildningar och består av följande moduler: 

  • Personligt varumärke och sociala medier
  • Nätverkens osynliga vägar till toppjobb och karriär
  • Speed meeting med headhuntare 
  • Samtal och intervjuer om innovativa vägar till toppjobben

Programmet stärker dina nätverk och dina kunskaper om nätverkens vägar till toppjobben. Du får stärka dina färdigheter inom grundläggande nätverkskompetens och personligt ledarskap. Mest givande av allt är att du får ett nytt och spännande nätverk med andra banbrytande ledare inom olika branscher. Tillsammans hittar och utformar ni nya utmaningar och målsättningar i ert ledarskap. 

Utbildningen avslutas med ett diplom i banbrytande ledarskap, samt bubbelmingelfest. 

Pris: 5 000 sek ink moms för privatpersoner och 5 000 sek exkl moms för företag. 

Programmet och diplomet ger dig meriter som en banbrytande ledare med hög nätverkskompetens. 

Varje deltagare kommer att placeras i grupper med personer från olika branscher för att maximera nätverksmöjligheter och erfarenhetsutbyte. 

Anmäl intresseBoka plats

 

Våra utbildningar och möjligheter