Medarbetare & förtroendevalda

Intresserad av att bli ambassadör? Läs mer här

 

Mona Abou-Jeib
Ambassadör Riksnivå

Jag heter Mona Abou-Jeib och jag arbetar med start-ups, inkubatorer, innovationer och såddfinansiering. Mitt expertområde är sociala innovationer som kan lösa samhällsproblem och bli välfärdsinnovationer. Jag brinner för att hitta lösningar på olika samhällsproblem, samt skapa innovativa expertteam med kompetenser från olika discipliner. Jag är med i Give i forward för att förverkliga idéer och min plats i riksstyrelsen använder jag för att skapa plattformar för gränslösa samarbeten med fokus på att flytta fram positionerna vad gäller hälsa, jobb och företagande, samt aktiv fritid för barn och unga.

Amanda Degerkvist
Ambassadör Norrbotten

Jag heter Amanda Degerkvist och är sammankallande ambassadör för Give It Forward i Norrbotten. Jag är född och uppvuxen i Luleå men jobbar och bor numera i delvis i Luleå och delvis i Stockholm. Jag brinner för att föreläsa inom personlig utveckling och personligt ledarskap. Jag gillar give it forward modellen eftersom jag tror på idén att skicka möjligheter vidare i nätverk med varandra. Jag vill ägna mig åt saker som bidrar till en bättre värld och som påverkar andra på ett positivt sätt.

 

Jenny Wallmark
Ambassadör Uppsala

Jag heter Jenny Wallmark och jobbar som controller vid Kirurg och onkolog divisionen. Tidigare har jag arbetat som Business Controller både inom resebyrå och flygbolag. Jag bor och arbetar i Uppsala. Jag stöder give it forwards värderingar eftersom möjligheter skapas i nätverk med varandra. Jag brinner för att skapa samhällsförändringar, samt att kämpa mot orättvisor genom något konkret än att bara prata om att de existerar.

Anna-Lena Tegebro
Ambassadör Stockholm

Jag heter Anna-Lena Tegebro. Jag är entreprenör, proffessionell coach och organisationskonsult på Tegebro Consulting och delägare på bolaget TonårsCoaching Sverige AB samt driver sajten dintonaring.se. Jag konsultar och föreläser bl.a. om motivation och inspiration, samt hur man stärker självkänslan. Jag är med i Give it forward därför att jag vill vara med och skapa möjligheter i nätverk med varandra, samt skapa samhällsförändrande projekt som skapar skillnad för utsatta barn och ungdomar och stärka självkänsla och självförtroende för människor.

Cecilia Krabbe Erixon
Ambassadör Skåne

Jag heter Cecilia Krabbe Erixon och är medgrundare av jeansmärket PaceJeans och BlueJeans Company, jag arbetar som chefsdesigner för PaceJeans och koncept ansvarig för BlueJeans Company. Har under 2015 varit med och startat, SaltyFish som är en koncept byrå där vi förpackar hela koncept och visualiserar idéer, businessplans, varumärkesstrategier och omvärldsanalyser. Har tidigare jobbat freelance för andra klädmärken, accessoarer och möbelföretag. Jag är med i give it forward därför att jag tror på innovation och möten, att genom möten hitta kraften för att idéer ska bli verklighet.

Erika Pohjanen
Ambassadör Östergötland

Jag heter Erika Pohjanen och har under många år arbetat som företagare inom jämställdhet/socialt entreprenörskap. Idag arbetar jag med innovationsfrågor på Linköpings universitet. Jag har en stark tilltro till samarbeten över gränser och på nya former av företagande och samhällsengagemang. Just jämställdhets- och mångfaldsfrågor ligger mig extra varmt om hjärtat. Jag tror på Give it forward eftersom organisationen skapar gränsöverskridande möten och plattformar för att förverkliga nya möjligheter och idéer. Jag gillar att utmanas både personligen och i min yrkesroll, samt min drivkraft är att åstadkomma positiva skillnader i samhället.

Mette Kjems Bærentzen
Ambassadör Kronobergs län

Jag är ingenjör och sammankallande ambassadör för Give it forward i Kronobergs län. Jag drivs av förändringsarbete, tycker om att arbeta med den digitala utvecklingen och entreprenörskap. Har arbetat en hel del utomlands och bott i USA, Holland, Schweitz och Danmark. Jag är med i Give it forward för att jag tror på idén att skicka möjligheter vidare i nätverk med varandra. För att nå framgång, inte minst på landsbygden. är man beroende av varandra och affärsmässigt måste man ge för att kunna få.

Hebbah Elgindy
Ambassadör Örebro

Hebbah Elgindy heter jag och är doktorand i psykologi. Jag är en person som vill alltid bidra med positiv energi och vill gärna motivera människor i min omgivning, lyfta deras styrkor, hitta det positiva och hjälpa folk utvecklas. Förutom min forskning om ungdomars politiska och samhällsengagemang har jag valt att starta min egna ideella förening vid sidan om: Våga hjälpa. Våga hjälpa är en förening som ska uppmuntra samhällsengagemang genom våra samhällsprojekt. Jag är med i Give it forward därför att jag delar idén om modellenatt skicka möjligheter vidare till varandra i nätverk, samt jag brinner för att öka medmänskligheten i vardagen och öka vårt samhällsengagemang.

Nike Leima
Ambassadör Gävleborgs län

Jag är Nike Leima och sammankallande ambassadör i Give it forward Gävleborgs län. Jag är hälso- och beteendevetare och har arbetat med utveckling av individer och företag under hela mitt yrkesliv. Jag har drivit mitt eget företag Coach2u i många år. I dag arbetar jag som HR-specialist inom arbetsmiljö, rehab och friskvård. Jag brinner för att utveckla attraktiva arbetsplatser där medarbetare mår bra och presterar. Jag är med i Give it forward därför att jag vill skapa möjligheter i nätverk med andra. Jag brinner för mångfald och gillar Give it forwards modellen, att skicka möjligheter vidare.

Marina Williamsson
Riksexpert jämställdhet och mikrolån

Min karriär började i Mexiko där jag som nyutbildad nationalekonom och statsvetare lyckades få drömjobbet inom en mikrofinansorganisation. Vi gav små lån till fattiga kvinnor så de kunde starta och växa sina företag. Genom lånen skapades grupper/nätverk av entreprenörer och detta var en av de viktigaste variablerna till dessa kvinnors framgång.  Efter att ha flyttat tillbaka till Sverige har jag arbetat med företagande. Startat, drivit, utvecklat och sålt företag. Jag tycker det är så roligt. Give it Forward är ett innovativt nätverk som jag gärna engagerar mig i, för min egen och andras skull.

Helena Dahlberg
Ambassadör Göteborgs län

Jag heter Helena Dahlberg och är sammankallande ambassadör för Give It Forward i Göteborg med omnejd. Jag är egenföretagare inom IT branschen sen 2009. Mitt nuvarande uppdrag levererar jag till Ericsson i Göteborg som IT Chef. Jag tycker det är viktigt att inspirera och dela med sig av nätverk och kunskaper för tillsammans är vi starkare och det är en stor gåva att få bidra till utvecklingar och möjligheter! Jag ser mig själv som en öppen och utåtriktad person med stor ansvarskänsla och viljestyrka! Jag är med i Give it forward eftersom jag ser stora möjligheter i att utveckla samhällsförändrande plattformar som skickar möjligheter vidare i nätverk med varandra. I Göteborg finns det massor av möjligheter att utveckla inspirerande nätverk och hjälpa varandra att hitta nya utmaningar och bygga nätverk.

 

MEDARBETARE

Kontakt: info@giveitforward.se