Karriär

 

Halvera din jobbsökartid och fördubbla dina jobbmöjligheter

Känner du dig jobbvilsen? Det är lugnt, vi hjälper dig! Vägarna till jobb- och karriär kan få vem som helst att känna sig vilsen och villrådig. Hos oss får du en egen PM (personlig matchare), som leder dig på rätt spår genom vårt tiostegsprogram för boostning och matchning mot nytt jobb och nya utmaningar i karriären. 

Du får en egen PM (personlig matchare) för nya möjligheter mot arbetsgivare

Hos oss får du en egen personlig matchare som hjälper dig att hitta rätt på din arbetsmarknad och din karriär. Vid din sida har du ett arbetsmarknadsproffs, som boostar och matchar dig mot helt nya möjligheter. Genom personligt engagemang för dina mål och kunskap om din kompetens får du en trygg resa från start till mål, med resultatet nytt jobb och nya möjligheter i karriären.

Du får utbildning och stöd genom vårt 10-stegsprogram

Du får en utbildning som avslutas med diplom i ”Nätverk och Självledarskap”. Utbildningen utgörs av ett 10-stegsprogram som ökar dina möjligheter på din arbetsmarknad och din personliga karriär. Varje steg tar dig närmare mot ditt mål, att upptäcka och utforska nya talanger och potential för nya steg mot vad du vill och kan bli.

Stöd och matchning


stod_och_matchning_hitta_ratt

Är du arbetssökande och inskriven hos Arbetsförmedlingen?

Prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen och säg att du vill börja på Stöd och matchning hos oss, ange Osynliga jobb KA-nummer: 10046801. Arbetsförmedlingen bedömer ditt behov av tjänsten och avgör om du får börja. Har du frågor är du välkommen att ringa oss på 0763-14 09 09 eller maila på info@giveitforward.se (Enbart stockholmsområdet)

 

Vad betyder Osynliga jobb?

50+ och vägen tillbaka till arbetsmarknaden

Ung utan jobb – smarta vägar till ditt första jobb