Jobbinkubator

 
 
Är du arbetssökande och vill ha hjälp med att hitta ditt drömjobb? Om du är inskriven på Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan eller kommunen kan du få tillgång till våra program kostnadsfritt. Uppge vårt KA-nummer 10046801 till din handläggare. Om du är arbetssökande och inte inskriven på någon av nämnda myndigheter, kan du få tillgång till våra utbildningsprogram, coacher och matchare. Som medlem får du förmånliga priser. Jobbinkubatorn består av ett 10-stegsprogram med olika moduler för att öka din anställningsbarhet och matchning mot din specifika arbetsmarknad. 
 

 

Halvera din jobbsökartid och fördubbla dina jobbmöjligheter

Känner du dig jobbvilsen? Det är lugnt, vi hjälper dig! Vägarna till jobb- och karriär kan få vem som helst att känna sig vilsen och villrådig. Hos oss får du en egen PM (personlig matchare), som leder dig på rätt spår genom vårt tiostegsprogram för boostning och matchning mot nytt jobb och nya utmaningar i karriären. 

Du får en egen PM (personlig matchare) för nya möjligheter mot arbetsgivare

Hos oss får du en egen personlig matchare som hjälper dig att hitta rätt på din arbetsmarknad och din karriär. Vid din sida har du ett arbetsmarknadsproffs, som boostar och matchar dig mot helt nya möjligheter. Genom personligt engagemang för dina mål och kunskap om din kompetens får du en trygg resa från start till mål, med resultatet nytt jobb och nya möjligheter i karriären.

Du får utbildning och stöd genom vårt 10-stegsprogram

Du får en utbildning som avslutas med diplom i ”Nätverk och Självledarskap”. Utbildningen utgörs av ett 10-stegsprogram som ökar dina möjligheter på din arbetsmarknad och din personliga karriär. Varje steg tar dig närmare mot ditt mål, att upptäcka och utforska nya talanger och potential för nya steg mot vad du vill och kan bli.

Personlig_matchare_giveitforward


Är du arbetssökande och inskriven hos Arbetsförmedlingen?

Prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen och säg att du vill börja på Stöd och matchning hos oss, ange KA-nummer: 10046801. Arbetsförmedlingen bedömer ditt behov av tjänsten och avgör om du får börja. Har du frågor är du välkommen att ringa oss på 0763-14 09 09 eller maila på info@giveitforward.se (Enbart Stockholm)

Är du sugen på nya utmaningar och nästa steg i karriären?

Nationellt karriärprogram för framgångsrik matchning
Är du specialist, ledare eller chef? Hos oss kan du få ett karriärprogram med inspiration, personanalys och personlig matchning. Vi hjälper dig med kartläggning av dina unika utvecklingsmöjligheter och utforskar dina talanger och potential. I programmet ingår kompetenskartläggning, karriärplanering, personanalys, CV-styling samt retorik- och intervjuträning.
Pris: 7 000 kr

Fördjupat karriärprogram inkl fem matchningspass med personlig matchare
Pris: 15 000 kr

Fördjupat karriärprogram inkl 10 matchningspass med personlig matchare
Pris: 20 000 kr

Vi har fysiska lokaler i centrala Stockholm. För karriärprogrammet erbjuds ett distans och nätbaserat matchningsprogram för deltagare över hela landet. Alla program avslutas med diplomutdelning i Nätverk och Självledarskap.

Har du frågor är du välkommen att ringa oss på 0763-14 09 09 eller maila med rubriken ”Nationellt karriärprogram och personlig matchning” på info@giveitforward.se