Stiftelsen Give it forward

 

Give it forward är en stiftelse med ändamålet att främja entreprenöriellt lärande och företagsamhet för att fler människor ska kunna få förverkliga sina idéer och drömmar. Medan talang är gränslöst är möjligheter begränsade. Därför tror vi på betydelsen av inkubation, utbildning och korsbefruktning av nätverk för att stimulera och sprida fler möjligheter till fler människor, både nationellt och internationellt.

Vi erbjuder ett ekosystem av möjligheter genom att starta och driva inkubatorer som bidrar till sociala innovationer, samt viktigast av allt till att fler människor får växa och nå sin yttersta potential. Vi har ett triangelsamarbete mellan näringsliv, offentlig sektor och civila samhället för att stimulera nya möjligheter till jobb, karriär och företagande till fler människor.

Stiftelsen har som som särskild ändamål att arbeta jämställdhetsintegrerande och inkluderande för att utmana samhällets skevheter.

Stiftelsen Give it forward driver kansliet för den idéburna medlemsorganisationen riksorganisationen Give it forward. Anställda hos oss har stiftelsen Give it forward som arbetsgivare. 

Varje år utser stiftelsen en vinnare inom start-up battle:
http://www.giveitforward.se/start-up-battle/