ETT EXEKUTIVT LEDARSKAP I VÄRLDSKLASS

Tider av snabb förändring ställer krav på ett exekutivt ledarskap i världsklass. Det handlar om modet att ligga i framkant och leda med inspiration. Här får du träna på dina verkställande färdigheter och samtidigt utvecklas som ledare med nätverkskompetens som framgångsfaktor. Det innebär att utveckla förmågan att komma åt rätt kontakter, få tillgång till viktig information och kunna fatta framgångsrika beslut i nätverk. Genom föreläsningar, övningar och teamarbeten får du chansen att pröva, reflektera över och diskutera de viktigaste ledarskapsfrågorna i de exekutiva sammanhangen.

 Programmet består av fyra halvdagsutbildningar och består av följande moduler:

  • Vad kännetecknar ett exekutivt ledarskap i världsklass 
  • Banbrytande chefer inom näringslivet delar med sig av inspirerande erfarenheter och hemligheter, samt uppmuntrar till större mod och att ligga i framkant
  • Förmåga att påverka andra och nå framgångsrika resultat i nätverk (how to win friends and influence people)

Detta program vänder sig till dig som vill utveckla dina exekutiva färdigheter, samt få inspiration från banbrytande företagsledare inom näringslivet. Du får stärka dina verkställande talanger och din nätverkskompetens tillsammans med andra ledare och experter från näringslivet. Mest givande av allt är att du får ett nytt och spännande nätverk med andra banbrytande ledare inom olika branscher. Tillsammans hittar och utformar ni nya utmaningar och målsättningar i ert ledarskap. 

Utbildningen avslutas med ett diplom i exekutivt ledarskap i världsklass, samt bubbelmingelfest. 

Pris: 15 000 sek inkl moms för privatpersoner och 15 000 sek exkl moms för företag. 

Programmet och diplomet ger dig meriter som exekutiv ledare i världsklass. 

Deltagare placeras i grupper med personer från olika branscher för att maximera nätverksmöjligheter och erfarenhetsutbyte. 

Anmäl intresse Köp utbildningen

Våra utbildningar och möjligheter